Nastavitve piškotkov Pravno obvestilo - Royal Canin
Domov Pravno obvestilo

Noga

Pravno obvestilo

1 – Urednik spletne strani

Lastnik spletnega mesta je podjetje ROYAL CANIN S.A.S. Kapital družbe: 31.266.547,50 €. Podjetje je registrirano v Nîmesu. Matična številka: B 700 200 983. ID za DDV: FR61700200983. Sedež družbe je na naslovu RN 113 – 650, avenue de la Petite Camargue - 30470 AIMARGUES - 04.66.73.03.00.

Urednik in administrator spletnega mesta je podjetje:

Royal Canin Ljubljana d.o.o.
Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana
e-mail: informacije@royalcanin.com

Tel: 01 810 20 60

Za hrambo informacij skrbi družba Colt (Pariz CRO B402628838): http://www.colt.net/fr/fr. Naslov družbe - 25 rue de chazelles – 75849 Paris – Cedex 17 – 01.70.99.55.00.
Obiskovalci tega spletnega mesta naj bodo pozorni na stvari, naštete v nadaljevanju. 

 

2 – Uporabniki spletnega mesta

Uporabnik spletnega mesta potrjuje, da ima potrebna znanja in sredstva za dostop in uporabo te spletne strani. Uporabnik spletnega mesta " www.royalcanin.si" potrjuje, da uporabljen računalniški sistem ne vsebuje nobenih virusov in da je delovanje sistema nemoteno. Uporabnik prav tako potrjuje, da je prebral pravno obvestilo in bo ravnal v skladu z njim.

 

3 – Dostopne informacije in storitve

Cilj spletnega mesta "www.royalcanin.si" je seznaniti širšo javnost z informacijami in storitvami, ki so jim na voljo. Del uredniške vsebine in storitev, ki so na voljo na spletni strani " www.royalcanin.si", je lahko v pristojnosti zunanjih ponudnikov storitev. Do teh vsebin je mogoče dostopati neposredno s spletne strani ali preko hiperpovezav do omenjenih spletnih strani. Uporabnik potrjuje, da so informacije in vsebine na spletnih straneh, do katerih je mogoče dostopati preko hiperpovezav, v izključni pristojnosti ljudi, odgovornih za omenjene spletne strani.
 

4 – Uporaba informacij

Urednik uporabniku spletnega mesta ne more jamčiti, da razpoložljive informacije ne vsebujejo nobenih napak ali pomanjkljivosti. Preudarna uporaba informacij, dostopnih na spletnem mestu " www.royalcanin.si", je v izključni pristojnosti uporabnika. V ta namen "Royal Canin" priporoča, da pred sprejemanjem morebitnih odločitev informacije s te spletne strani preverite.

 

5 – Vsebina

Vsi podatki (besedila, zvočni posnetki in fotografije), ki so na podstraneh spletnega mesta "www.royalcanin.si", so v izključni lasti družbe "Royal Canin" in njenih ponudnikov storitev. Vsakršno kopiranje, prikazovanje ali razširjanje vsebin spletnega mesta "www.royalcanin.si" v komercialne namene, v celoti ali delno, na kakršnem koli mediju ali na kakršen koli način, je prepovedano. Nespoštovanje prepovedi je kršitev, za katero lahko uporabnik odgovarja civilno in kazensko. 

 

6 – Ime in logotip "Royal Canin”  

Uporaba ali razmnoževanje imen "Royal Canin" in "www.royalcanin.si" oz. logotipa "Royal Canin" ali katerega koli drugega logotipa, ločeno ali v kombinaciji, na kakršen koli način, je brez predhodnega pisnega soglasja družbe "Royal Canin" strogo prepovedana. Ime in logotipi so pri Patentnem uradu registrirani kot blagovne znamke.

 

7 – Hiperpovezave

Kakršno koli ustvarjanje hiperpovezav do spletnega mesta " www.royalcanin.si" je brez predhodnega pisnega soglasja družbe strogo prepovedano. Obstoj hiperpovezave s spletnega mesta " www.royalcanin.si" do druge spletne strani še ne pomeni potrditve te spletne strani ali njenih vsebin s strani družbe »Royal Canin«.

"Royal Canin" ne prevzema odgovornosti za podatke, mnenja in priporočila tretjih oseb.

Poleg tega lahko s spletnega mesta " www.royalcanin.si" obstajajo hiperpovezave do drugih spletnih mest, ne da bi "RoyalCanin" za to sploh vedel. "Royal Canin" ne odobrava tovrstnih povezav in zavrača vsakršno odgovornost za podatke na teh spletnih straneh, njihovo vsebino in povezavo z družbo "RoyalCanin". "Royal Canin" ne nosi odgovornosti za tožbe, do katerih lahko pride med partnerjem in uporabnikom.
Partnerji nosijo izključno odgovornost za spoštovanje predpisov, povezanih s storitvami, ki jih ponujajo uporabnikom/kupcem, zlasti pa za spoštovanje zakonodaje in predpisov, povezanih s prodajo na daljavo, zaščito potrošnikov, lažnim ali zavajajočim oglaševanjem, cenami in ustreznostjo izdelkov.

8 – Varstvo podatkov

Spletno mesto "www.royalcanin.si" je registrirano pri Nacionalni komisiji za informacijsko tehnologijo in pravice [Nacionalni organ za varstvo podatkov] (CNIL – Francija). V skladu s francoskim zakonom št. 78-17 z dne 6. januarja 1978 so uporabniki obveščeni, da se njihovi podatki osebne narave lahko uporabljajo v komercialne in administrativne namene. S podatki lahko upravlja družba "Royal Canin" ali katera koli druga družba skupine, kateri pripada "Royal Canin", in/ali pogodbeni in/ali komercialni partnerji.

Podatki, označeni z zvezdico (*), so obvezni; v kolikor uporabnik teh podatkov ne posreduje, spletnega mesta ne more uporabljati v skladu s svojimi pričakovanji.

Med brskanjem po spletni strani royalcanin.si je uporabnik anonimen.  Osebni podatki se ne zbirajo. Pri nekaterih razdelkih naših spletnih strani se lahko zgodi, da uporabnik zaradi korespondence, registracije na straneh, nakupa ali sodelovanja v spletnih raziskavah prostovoljno zaupa svoje osebne podatke, kot so ime, elektronski naslov. Družba Royal Canin S.A.S, jamči, da bo osebne podatke varovala kot zaupne, skladno z določili veljavne zakonodaje. 

Uporabnik ima glede na okoliščine pravico dostopati do teh podatkov, z utemeljenim razlogom nasprotovati njihovi uporabi ali nasprotovati direktnemu marketingu. Prav tako lahko zahteva popravo, dopolnitev, posodobitev, blokado ali odstranitev netočnih ali nepopolnih podatkov, in sicer z dopisom, poslanim na naslov Royal Canin S.A.S., 650 avenue de la Petite Camargue, 30470 Aimargues.

9 - Piškotki

Uporabnika obveščamo, da se ob dostopu do spletnega mesta www.royalcanin.si in brskanju po njem v njegov računalnik ne shranijo nobeni piškotki, razen v primeru določenih storitev.

Uporabnik potrjuje, da je bil obveščen o tem, da lahko "Royal Canin" ob obisku spletnega mestnega v računalnik začasno shrani piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, preko katerih ni mogoče dostopati do osebnih podatkov uporabnikov, temveč se uporabljajo za shranjevanje podatkov, povezanih z brskanjem po spletnem mestu. Uporabnik lahko piškotke zavrne, in sicer po postopku, opisanem na spletni strani http://www.cnil.fr.